x

Stiftelsen utökar turnén

Stiftelsen utökar turnén

Under sommaren har Stiftelsen varit ute på en rejäl turné men de har samtidigt hunnit vara produktiva. Minialbumet Dopet släpps 30 oktober och sedan tidigare har singeln En Annan Värld nått fansens öron. Häromdagen utmanade bandet också sina fans och erbjöd en ny singel som belöning. De delade med sig av en videoteaser på låten Utanför Din Dörr och lovade att släppa den innan minialbumets release om den fick 75 000 visningar. 36 timmar senare var det målet nått och Utanför Din Dörr finns nu på Spotify.

I slutet på augusti gick bandet också ut med att en stor vinterturné väntade. Inte mindre än 13 datum presenterades med stopp i såväl större städer, som Göteborg och Stockholm, som mindre, som Malung och Piteå. Nu presenterar bandet ytterligare tre datum. 14 december är det Halmstad som får besök, och i början på det nya året är det först Umeå, 10 januari, och sedan Sundsvall, 11 januari, tur.

Det är andra dagen i rad med Stiftelsen-nyheter då vi igår uppmärksammade att texten till låten Nu Du Får Gå Hem kritiserats på bandets Facebook-sida för att vara sexistik. Läs mer om det här.

Alla turnédatum:

8 nov – Karlstad, Nöjesfabriken.

9 nov – Örebro, Conventum.

15 nov – Helsingborg, Helsingborg Arena.

21 nov – Stockholm, Annexet.

22 nov – Kalmar, Sandra.

28 nov – Göteborg, Lisebergshallen.

29 nov – Malung, Folkets Park Orrskogen.

30 nov – Bollnäs, Tuppens Danskrog.

5 dec – Gävle, Gasklockorna.

6 dec – Borlänge, Liljan.

7 dec – Piteå, Norrmalmia

12 dec – Malmö, KB.

14 dec – Halmstad, Parken.

10 jan – Umeå, Idunteatern.

11 jan – Sundsvall, Sporthallen.

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA