x

Glastonbury sålde slut på rekordtid

Glastonbury sålde slut på rekordtid

Det har spekulerats i om David Bowie ska dyka upp, om Fleetwood Mac ska ta en headline-plats eller om Oasis ska återförenas för att spela 20-årsjubilerande Definitely Maybe i sin helhet. Inget har bekräftats men det spelar ingen roll. Biljetterna är lika eftertraktade ändå. Enligt festivalens grundare Michael Eavis hade över en miljon människor registrerat sig för att ha möjlighet att köpa biljetter. Har du ingen idag är det för sent.

Den tredje oktober släpptes de första 15 000 biljetter, de gick åt på under halvtimmen. Igår var det dags för resterande 120 000 biljetter att gå under klubban. De gick åt, och de gick åt väldigt fort. Trots att sajten där biljetter såldes hade stora problem och kraschade en halvtimme in i försäljningen såldes biljetterna slut på rekordtid. I ett uttalande från ägarna Michael och Emily Eavis tog samtliga biljetter slut på endast en timme och 27 minuter. Det är 13 minuter snabbare än förra årets rekordnotering.

Nu när biljetterna är sålda och festivalen kan garantera besökare är det kanske dags att börja släppa akter också. Vilka tror ni blir de allra största namnen i år?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA