x

Visar en dag i fåfängans slavs liv

Visar en dag i fåfängans slavs liv

Pelle Ekerstam som gömmer sig bakom projektet A Beautiful Friend har tidigare släppt två album och turnerat med artister som Elin Ruth Sigvardsson och The Perishers. Nu är han åter aktuell med album, och släppfesten för skivan Novella sker 31 oktober. Idag kan vi dock premiärspela videon till singeln Romeo.

– Romeo är killen som tror att han kan få vilken tjej han vill, trots att det inte alls är så. Han den där typen som fortsätter tro att de tjejer som är ointresserade av honom bara "spelar spelet", säger Pelle Ekerstam och fortsätter:

– Till slut säger alla omkring honom: "Romeo, get the message! Everybody knows it but you. Romeo, she won't give in. There's nothing you can do so just enjoy the view!"

Videon är filmad av Johannes Berglund och redigerad av Jonas Svenningsson och Pelle Ekerstam. Den utspelar sig bland annat hos en barberare på Söder i Stockholm och både hår och skägg får sätta livet till.

– Romeo är så klart fåfängans slav och videon visar bara en del av en helt vanlig dag i Romes liv, före eller efter storyn i själva låten utspelar sig.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA