x

Storsatsande stadsfestival fyller på

Storsatsande stadsfestival fyller på

I början av månaden släpptes något av en bomb, en fyradagarsfestival hade planerats in i Stockholm i november. Och arrangörerna släppte förutom nyheten om festivalen också 38 akter direkt. Bland de största artisterna så utmärkte sig Four Tet, Omar Souleyman och Neneh Cherry. Nu fullbordar Red Bull Music Academy Weekender sin artist-line-up med att bekräfta 34 bokningar.

Bland de större utländska akterna kan Brooklyn-baserade houseduon Metro Area nämnas, tillsammans med techno/houseiga Alexi Delano. Kikar vi på de svenska akterna utmärker sig GAFFA-intervjuade Abidaz och Azure Blue. Men även andra intressanta akter som Silvana Imam, Marcus Price, Baba Stiltz och Niva. För samtliga 34 akter är det bara att scrolla ner lite, lite till.

Festivalen pågår mellan 31 oktober och 3 november och kommer husera på en mängd olika platser i Stockholm. Förutom konserter kommer också festivalen hålla i musikseminarier. Enligt arrangören kommer vissa event vara gratis medan vissa kommer kosta en slant. Ett par av dessa kommer det gå att köpa biljetter till medan det vid andra endast kommer gå att lösa biljett i dörren. För mer info om det, kolla här.

Hela det avslutande artistsläppet:

Metro Area

Abidaz

Alexi Delano

Maya Lourenco

L-Wiz

Azure Blue

Marcus Price

Dida

Subb-An

Studio Barnhus

Towlie

HNNY

Mai Nestor

Samlingen

Ham City

MMM

Christian Dinamarca

Eboi

Henry Rodrick

Wild At Heart

Silvana Imam

Limbz & Systematic

Monkey Suit

Baba Stiltz

Eloq

Bello Boo

Fucca Ur

Hampus Time

Niva

1999

Ulwhednar

Wourhighness & Olof Uhlin

Sebastian Kapocs

Joel Ighe


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA