x

Från intervju till giftermål och matkrig

Från intervju till giftermål och matkrig

Om du sett filmen Monica Z kanske du känner igen Jörgen Thorsson. Eller om du sett Ego, eller kanske gått en del på Stockholms stadsteaters uppsättningar. Han är nämligen skådespelare, som du kanske förstår. Men Jörgen Thorsson är även musiker, och har tidigare släppt tre album. Det fjärde är på väg och släpps 22 oktober. Aldrig Säga Aldrig är förstasingeln och videon bjuder in till en relation. Konstigt nog börjar det med en intervju på Drottninggatan i Stockholm och går via bröllop till det oundvikliga matkriget.

– En vän sa till mig att jag liksom har en tendens att reservera mig, för att ha en väg ut om nåt skulle knaka. Aldrig Säga Aldrig vittnar om tendensen att inte riktigt våga bestämma sig för nåt. Kanske den tvivlande i mig som talar. Dock ska sägas att Aldrig Säga Aldrig ändå rymmer en förhoppning, att det ska funka. Under 2 minuter och 40 sekunder spelar den upp relationsscenariet från början till det bittra slutet. Men det är den enkla analysen, säger Jörgen Thorsson själv till GAFFA.

Videon är regisserad av Shelby Niavarani, med assistans från Foad Arbabi. Foto och klippning har Magnus Lekberg stått för. Som flickvän och fru ser vi Tove Edfeldt.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA