x

Eldkvarn-medlem släpper självbiografi

Eldkvarn-medlem släpper självbiografi

Bröderna Plura och Carla Jonsson bildade 1971 ett band tillsammans med vännen Tony Thorén. Så småningom skulle bandet ta namnet Eldkvarn och har till dags dato släppt 24 studioalbum. Efter Pluras mediala framgångar med Så Mycket Bättre och Pluras Kök har bandet också fått något av en revival, och nått en ny publik. Då passar det antagligen alldeles alldeles utmärkt att presentera en självbiografi om sina dryga 40 år i musikens tjänst, något Tony Thorén nu gör.

– Jag tänkte inget. Hade ingen plan, inget synopsis. Lät bara pennan gå. Efter några veckor hade jag fått ner fyra, fem storys. När jag sen läste blev jag förvånad över flytet i texterna och satt faktiskt och garvade högt för mig själv. Det hade ju blivit riktigt kul!, skriver Tony Thorén i en pressrelease.

Boken, som fått titeln Va Faan Är Det Frågan Om?, släpps på Eldscript Förlag under novembers andra hälft och är en skruvad självbiografi. I ett pressmeddelande beskrivs boken som både underhållande och full av humor, där kasten är tvära och det inte är långt till klassiska sex, drugs and rock 'n' roll.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA