x

Peace & Love återuppstår 2014

Peace & Love återuppstår 2014

Den klassiska festivalen i Borlänge ställde in, och gick i konkurs i somras, men redan till nästa år är det klart med en ny festival. Peace & Love återuppstår och det är den ideella stiftelsen Peace & Love Foundation som kommer stå som arrangör uppger Dalarnas Tidningar.

– Vi planerar för att vi ska ha ett Peace & Love-evenemang nästa sommar. Så luddigt är det faktiskt för närvarande. Det finns idéer men vi har inte format det klart än, säger Tiina Ohlsson, ordförande för Peace & Love Foundation till Dalarnas Tidningar.

Arrangörerna har dock inte gjort klart med något datum än men de har sökt tillstånd för ett par olika helger för att kunna hålla dörrarna öppna ett litet tag till. Tanken är att festivalen kommer äga rum i centrala Borlänge, samt i Folkets Park. Det finns inga klara akter än, men arrangörerna jobbar på att kunna släppa de första namnen inom närmsta månaden. De kommer då också presentera datum och omfattning. Vad som redan är klart är konceptet.

– Vi vill manifestera tanken bakom Peace & Love. Det kommer att bli både forum och musikdelar även nästa sommar. Det blir en mötesplats för människor som delar vår vision. Det kommer inte att bli den gigantiska festivalen som vi sett tidigare, utan en omstart. Att ha föväntningar på Jay-Z är inte realitiskt, säger Tiina Ohlsson till Dalarnas Tidningar.

Så, det blir alltså en festival i Borlänge i sommar igen. Vad tycker ni om det?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA