x

En sommar-banger i vintertid

En sommar-banger i vintertid

Mitt i vintern kände Lani Mo för att släppar ur sig en sommar-banger. Ut kom Så Många Gånger.
 
– Låten handlar om hur många gånger vi gjort det vi gjort liksom. Många grabbar hustlar, många grabbar kämpar för sin fotboll andra för sin musik. Vi har gjort det vi gjort så pass länge nu så vi börjar fan bli bra på det, säger Lani Mo i ett mejl till GAFFA.
 
Videon är inspelad i Stockholm/Rågsved och Göteborg/Bergsjön tillsammans med små kids och medlemmar från Lani Mo street team.
 
– Den här låten är ett bra exempel på att jag absolut inte tänker följa någon trend eller catch the flow på när det gäller att släppa låtar vid rätt tidpunkt på året. Jag kommer alltid att släppa den musik jag känner för att göra för stunden. Det börjar bli mörkare nu, löven faller och vintern är strax här. Det är nog fler än bara jag som längtar tillbaka till sommaren, och för att kunna stå ut så tänkte jag hjälpa er på traven med en skön jävla sommar-banger! Peace Up You down, hälsar Lani Mo.
 

Och här är personerna bakom videon:

Producerad av Matte Caliste (Stadsbild/BlastOff Productions). Filmad av Francisco Conejeros (RedEyePictures) & Matte Caliste. Flygfoto av Matte Caliste. Redigering och grading av Matte Caliste.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA