x

BACKSPEGELN: The Pogues-Shane för full för att intervjuas

BACKSPEGELN: The Pogues-Shane för full för att intervjuas

Det ska sägas på en gång, det här klippet är på många sätt tragiskt. Men samtidigt finns hela myten om rockstjärnor som lever drömlivet med fester, droger och damer. Och då känns det faktiskt legitimt att också visa upp hur illa det kan se ut för även de mest luttrade alkoholinsuparna. För ärligt talat, varför stoppar ingen Shane McGowan från att göra den här intervjun?

Det är också en påminnelse till alla journalister där ute som ska intervjua band; gör intervjuerna innan spelningen! För har man lika otur som den här belgiska journalisten så har huvudpersonen druckit rikligt med gin. Ren gin. Och då blir det ungefär så här svårt att göra något vettigt alls. För jag vet inte riktigt, tycker ni att Shane MacGowans version av Danny Boy är bra? Hör ni ens att det är den låten från början? Och vad gör egentligen banjospelaren Tom McAnimal, springer han rakt in i en spegel?

Som ni förstår, det händer en hel del. Och ja, det är på många sätt tragiskt. Men samtidigt är klippet rätt så talande för en stor rocklegendar, hur full han än må vara.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA