x

Nätter då hela livet pendlar mellan extremlägen

Nätter då hela livet pendlar mellan extremlägen

Isak Strand vs TOE är en av de nominerade till GAFFA-Priset 2013 i kategorin Årets Genombrott. Tidigare i år släppte Stockholmsbandet plattan Theory Of Everything till goda recensioner, även här på GAFFA.

Bandet som kallar sig Sveriges kändaste okända band har nu spelat in en video till låten Wondering In The Woods. En video som GAFFA har äran att premiärvisa!

Det är en känslosam sak som utspelar sig under en av de där nätterna då hela livet pendlar mellan extremlägen. Inspelningen var från början bara tänkt att vara en jam-session i skogen men växte sakta med säkert till att bli en video.

Tittaren glider hela tiden in och ut ur rollen som första person. Ibland deltagare, ibland åskådare, långsamt skiftande. Ett grepp som tillsammans med den lugna och känslosamma låten ofrånkomligt letar sig fram till hjärtat och till sympati för den desperate huvudpersonen.

– Vi ville väcka känslor som nästan alla människor i dag känner på ett eller annat sätt, samtidigt som man kan känna sig väldigt ensam med dem.  Musikvideon är inte snabb utan vi ville låta tittaren själv fylla i luckorna utifrån sig själv. Alla famlar vi i skogen med våra problem, säger bandet i ett mejl till GAFFA.

Videon drar sig framåt till den där jam-sessionen i skogen och lämnar tittaren i ett mysterium. Något outtalat, Lost In Translation-slut.

Kasta dig på PLAY-knappen och luta dig tillbaka!

Regi: Christian Kielberg/Karl Nelson/Marcus Lindberg

Klippning: Marcus Lindberg

Foto: Marcus Lindberg, Christian Kielberg


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA