x

Beyoncé krossar rekord

Beyoncé krossar rekord

Beyoncés överraskningsalbum, det självbetitlade Beyoncé som släpptes som en bomb förra veckan, har inte bara slagit musikvärlden med häpnad. Skivan har även slagit försäljningsrekord i iTunes globala affär. 828 773 exemplar på tre dagar meddelade Apple igår. Den forne Destiny's Child-stjärnan har också klättrat upp på albumlistornas förstaplats i 104 länder. Detta gör skivan till Beyoncés bäst säljande någonsin, trots att skiva till en början endast funnits tillgänglig på iTunes.

Beyoncé är Crazy In Love-sångerskans femte studioalbum, men hennes första visuella album. Att det är ett visuellt album innebär att skivans 14 låtar ackompanjeras av lika många videor inspelade runt om i världen, plus några bonusfilmer.

Förra veckan släpptes den officiella videon till singeln Drunk Love där hon får sällskap av maken Jay-Z. Nu följs den upp med nästa video. Denna gång till låten XO. Videon är inspelad på nöjesparken Coney Island i New York och regisserad av Terry Richardson, som tidigare gjort videor till Sky Ferreira, Thirty Seconds To Mars och senast till Miley Cyrus.

Här kan du se Beyoncés senaste video:


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA