x

NOFORKS FRIDAY: Get Down

NOFORKS FRIDAY: Get Down

I väntan på den nya singeln, Safe And Dust, som ska släppas den 31 januari, har Noforks bestämt sig för att stilla efterfrågan något. Varje fredag de kommande veckorna upp till singelsläppet bjuder Noforks GAFFA-läsarna på en exklusiv video.

En ny varje vecka? Jajamensan!

Det är heller inte vilka låtar som helt utan det är tidigare helt outgivna låtar.

Noforks är gitarristen och sångaren Leo Guzman och trummisen Magnus Almqvist och ska duon själva beskriva sin musik stämplar de den som power-soul-rock med ett öppet sinne, brinnande passion och en avsaknad av begränsningar.

Förra veckan berättade Noforks som de musikaliska aspekterna med att vara en duo, men de mer sociala då?

– Det är lätt att komma överens om tider och dagar för rep, möten eller annat som ingår i ett band blir heller inget större problem att få till stånd. Sen blir vi ju jäkligt billiga att sätta på turné med tanke på resa, hotell och mat, det är ju bra.

– Som min mamma brukade säga till pappa – vad svårt att vara två, fyller Leo i skrattandes.

Videon är inspelad på Ulriksdals Slottsteater Confidencen, Sveriges äldsta rokoko-teater. I teaterns innanmäte från 1753 släpper Noforks loss 2013 års otyglade rockenergi. Live, direkt och okonstlat. Denna fredag är det låten Get Down som du kan kolla på för att ladda upp inför helgen.

Så "Happy Noforks Friday" på dig och kom ihåg nästa fredag är det dags igen!

Regi: Leonardo Guzman
Produktion: Leonardo Guzman, Inaki Marconi
Klippning & Redigering: Inaki Marconi
Fotografer: August Dellert, John Lindgren, Inaki Marconi
Inspelningstekniker: Inaki Marconi
Mixat och mastrat av: Leonardo Guzman, Inaki Marconi

Bandet vill tacka:
John Lindgren, Augustin Dellert, Inaki Marconi, Francisco Hernandez, Tomas Sagersten och sist men inte minst familjen Dellert för att vi fick den anrika Confedencen/Ulriksdal Slottsteater till vårt förfogande för denna produktion.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA