x

FYNDET: Sa'ra Charismata – Gold Digga

FYNDET: Sa'ra Charismata – Gold Digga

I vanliga fall hänger hon i New York, men Sa'ra Charismata har på senare tid stått på svensk mark och skapat tillsammans med Swingfly. Samt inväntat sitt singelsläpp, som sker idag!

– Vi lever i en värld där vi definieras av vad vi har, vare sig det är materiella ägodelar eller titlar, säger Sa'ra Charismata till GAFFA. Vi kämpar för att ha, och i processen tappar vi oss själva och finner oss i existentiella kriser. Mycket smärtsamt för själen. Gold Digga är en "rejection" av sånt tänk och levnadssätt.

Gold Digga kickar igång med perfekt vibrerande ljudbild och går över till en refräng som sätter sig på hjärnan efter cirka två sekunder. Det går snabbt, det är direkt men då ligger BPM:n ändå i närheten av vilopulsen.

Sa'ra Charismata berättar vidare om vägen till Gold Digga:

– Låten handlar även om min resa genom skivbranschen som indieartist och kvinna som ofta då uppmanats till moraliskt tvivelaktiga kompromisser om jag "vill komma nånvart". "Indie swag" sjunger jag i Gold Digga och det är just så jag försöker navigera genom musikbranschen, genom att göra det mesta själv och stå stark på egna ben så att jag lättare kan ta beslut som jag kan stå för och som i slutändan förhoppningsvis leder till ett mer spirituellt inspirerat samhälle.

Och Sa'ra har sannerligen något speciellt och intressant på gång här. Varsågoda, Gold Digga:


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA