x

Laleh till svensk festival

Laleh till svensk festival

För ett tag sedan hälsade arrangörerna bakom Siestafestivalen att Hässleholm-evenemanget hade återuppstått. Samtidigt släpptes en rad svenska storheter och nu går festivalen vidare med en av Sveriges största artister. Laleh är klar för festivalen och verkar nöjd och belåten över det:

– Det ska bli jättekul att åka till Hässleholm och spela på Siestafestivalen. Jag har varit nyfiken och velat åka dit länge, säger hon till festivalens besökare.

Laleh är för tillfället fullt upptagen med en turné som tog henne till Hovet i Stockholm i fredags. GAFFAs skribent Emil Viksell var på plats.

"Allt är proffsigt genomfört. Bandet är genomtajt. Och ungdomarna dansar "contemporary" korrekt och vackert. Men det är så fruktansvärt intetsägande att det blir närmast sorgligt. Laleh spelar sin roll fullt ut: hon är barfota, snurrar som ett barn som drogat socker och uttalar varje ord i mellansnacket som vore det ett löfte om evig kärlek"

Läs hela recensionen här.

Siesta sker i år 11 - 12 juli och har sedan tidigare bokat Timbuktu & Damn, Icona Pop, Hoffmaestro, Abidaz, Kartellen, Syster Sol, Emil Jensen och Kristian Anttila.

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA