x

Hör veckans bästa låtar

Hör veckans bästa låtar

Det kan handla om artister som är aktuella i något avseende. Det kan handla om veckans nyheter, från album som GAFFAs skribenter har gillat lite extra, men även från mindre älskvärda skivor, som ändå råkar bära på något vackert. Det kan handla om låtar som tidigare fallit mellan våra fingrar, men som här och nu är värda all uppmärksamhet.

I det stora hela handlar det om bra musik. Hämtad från alla möjliga genrer och hörn.

Vi inleder med Peacock Farms monumentala och sinnesutvidgande proggpop, fortsätter med ett sanslöst Ratking/King Krule-samarbete och vidare med riot-rock av den bästa varan från bästaste Perfect Pussy. Sen rullar det på av bara farten, eller vad sägs om Nottee, Reptile Youth, Som Fan, The Men, Tycho, The War On Drugs, Shit Robot. Ursäkta oss men fan vilken bra lista!

Veckans spellista – v 12 på Spotify

Veckans spellista – v 12 på Wimp

Lyssna på veckans lista här direkt:

Det har också varit en del önskemål att göra en lista med något mer extrem metal. Och vi lyssnar ju på våra läsare. Så för den som tycker att Spellistan emellanåt är lite småmesig kan vi nu presentera "Spelli... Satan – 2014". Den här får sig en uppdatering varje vecka, så prenumerera gärna!

Vi har även samlat hela förra årets låttips i följande sammanfattande lista: GAFFA rekommenderar 2013.

Och vill ni hänga med i allt gott som händer 2014 gör ni rätt i att börja prenumerera på: GAFFA rekommenderar 2014


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA