x

Amy Winehouse på hologram-turné?

Amy Winehouse på hologram-turné?

Amy Winehouse kan återuppstå som ett hologram för en världsturné. Det är miljardären Alki David som planerar en turné för Back To Black-sångerskan. Tanken är att använda samma avancerade 3D-teknik som användes för att "återuppliva" rapparen Tupac Shakur för festivalen Coachella för två år sedan.

– Planen är att Amy äntligen får göra en världsturné efter att ha misslyckats att göra det när hon levde, berättar en källa för tidningen The Sun och fortsätter:

– Med en orkester och hennes hologram kan hon inta scenen och fansen kan se henne leverera sina legendariska hits. Idén är i ett tidigt skede men förhoppningen är att Amys pappa Mitch följer med.

Mitch Winehouse har tidigare godkänt en sådan insats för att hålla sin dotters "minne vid liv" och är öppen för ett hologram av Amy, som somnade in 2011 blott 27 år gammal. 

Mitch ska tidigare ha sagt: "Det viktigaste för Amy var musiken och jag är säker på att många skulle vilja höra henne sjunga igen" och "Det beror på vad Amys fans vill när det kommer till att hålla hennes minne vid liv. Om det är en bok, ett album eller ett hologram, då blir det så."


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA