x

Avicii tvingas ställa in festivalspelning

Avicii tvingas ställa in festivalspelning

Avicii tvingades ställa in sin spelning på Ultra Music Festival. Orsaken var en blockerad gallblåsa, och vad som på operationsbordet även visade sig vara en brusten blindtarm, skriver bland annat Expressen.

På Twitter ber han om ursäkt till sina fans:

"Jag måste tyvärr berätta att jag, på grund av sjukhusvistelse, måste avboka min spelning på Ultra Miami på lördag. Deadmau5 är mer än vänlig och ställer upp och kör istället för mig. Jag är hemskt ledsen att jag sviker er. Mycket kärlek."

2012 spenderade Avicii elva dagar på sjukhus i New York på grund av akut bukspottskörtelinflammation, och sedan sex dagar i Australien av samma anledning. Överdriven alkoholkonsumtion är den vanligaste orsaken till tillståndet. Vilket är en aspekt av det liv som han sedan tidigare är öppen med.

– Du reser runt, bor i en resväska, du kommer till ett stället, det är gratis alkohol överallt – det är typ konstigt om du inte dricker, sa producenten i en intervju med GQ och fyllde i:

– Jag förväntade mig inte att det skulle hålla i sig ... Jag var så nervös. Det blev en vana, eftersom du litar på uppmuntran och självförtroendet du får från alkohol, och sedan är du beroende av det.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA