x

Få din bild publicerad i GAFFA

Få din bild publicerad i GAFFA

Vi vet att vi har de bästa läsarna i världen. Det har det aldrig rått några tvivel om. Men hur får GAFFAs läsare utlopp för sin musikaliska passion? Vi vill ge dig chansen att bli en del av musikkulturen 2014. Bli en del av Sveriges största samling av musikrelaterade foton genom att dela dina bästa stillbilder med oss och resten av världen. Kanske är det just din bild som hamnar i nästa nummer av GAFFA.

Har du fångat det perfekta konsertögonblicket? Har du sprungit in i din största musikaliska hjälte? Kanske är du delaktig i den perfekta konsertselfien, eller har du en skivsamling som är utöver det vanliga? Hur kliché det än kan låta är det bara fantasin som sätter gränserna.

Samtidigt vill vi få reda på var, när och hur du läser GAFFA. Är det i skolan, på jobbet, under semestern eller i badrummet? Har du tapetserat ett rum av gamla GAFFA-magasin, har du en imponerande samling, eller använder du sidorna åt att tända kaminen under kalla vinternätter?

Det enda du behöver göra är att tagga dina bilder med #GAFFASE när du laddar upp dem på Instagram samt skriva en kort motivering. Alla bilder är
välkomna. Ett antal utvalda bilder kommer att tryckas i tidningen varje månad och bästa bilden belönas med ett GAFFA Plus-abonnemang.

Alla bilder kommer finnas tillgängliga på GAFFA.se där vi tillsammans skapar Sveriges största musikfotoalbum. Ett album för alla musikentusiaster.

Vi ser fram emot just ditt bidrag!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA