x

Öland Roots ger unik konsert

Öland Roots ger unik konsert

Med tolv veckor kvar till Öland Roots presenterar arrangören ett unikt samarbete med hyllade Redline Recordings. Skivbolaget är en av de viktigaste krafterna i Sverige inom urban musik och till Öland Roots kommer Redline Recordings med de största av sina artister. I en storshow med The Salazar Brothers bakom skivspelarna och King Fari Band vid instrumenten får publiken uppleva Labyrint, Dani M, Linda Pira, Stor, Amsie Brown och Carlito.

– Att kunna presentera en gemensam show med artister av denna kvalitet är ju helt sjukt. Detta kommer bli en spelning våra besökare kommer prata om i flera år framöver berättar Victoria Jansson från kulturföreningen Öland Roots i ett pressmeddelande.

Redline Recordings var med om ett händelserikt 2013 med mängder av släpp, flitigt turnerande och uppmärksamhet för "Röd November". Bolaget kan också se fram emot ett fullspäckat 2014.

– Både Labyrint, Dani M och Amsie Brown kommer släppa album under 2014, hälsar Victoria Jansson.

Öland Roots sker 10 - 12 juli. Bokade artister sedan tidigare är bland annat Konshens (JA), Syster Sol, Lilla Namo, General Knas, Rootvälta, Johnny Osbourne (JA) och Jah9 (JA).

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA