x

Kent kritiserar skivbutiker

Kent kritiserar skivbutiker

Kents nya album Tigerdrottningen släpps imorgon, 30 april. Så var det sagt. Men detta struntade en skivbutik i Stockholm i och började sälja skivan redan under gårdagen till mångas förtjusning – men också till mångas ilska.

När twitterkontot Mf6280 meddelar Kent: "vill bara berätta för er att enligt rykten så här Tigerdrottningen läckt på en skivaffär i stockholm!! Kolla upp det genast!!" är bandet redan medvetna om inititiativet och svarar "Yep. Vi vet. No alarms, no surprises. Samma visa varenda gång."

Det här är dock inte första gången butikerna lägger ut Kents album innan release. "Det händer alltid när butiker får in skivan i lager. Releasedatum är för oviktigt för att nån ska orka bry sig", hälsar bandet via twitter och tycker mest synd om de som måste vänta på sina sedan tidigare förbeställda ex: "Vi visste att det skulle hända. Trist för de som förbest för att få den direkt på release men nu får vänta."

Du som sitter och suktar efter Tigerdrottningen kan om inte annat kika in den här listan under tiden: 16 anledningar att älska Kent


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA