x

Se de absolut bästa konsertklippen med Håkan

Se de absolut bästa konsertklippen med Håkan

Håkan Hellströms spelning på Ullevi närmar sig med stormsteg. Vi på GAFFA vill ge er den absolut bästa taggen (både peppen och hashtagen) och skriver därför om massa Håkanrelaterade saker under #2stegfrånullevi. Var med du också! Tagga statusuppdateringar, bilder och övriga inlägg med #2stegfrånullevi.

Nu går vi ner oss i Håkan Hellströms liverepertoar genom åren.

Allsång På Skansen har fördjupat traditionen att hylla och uppmärksamma musikbranshen. En gång per säsong får en folkkär artist en extratimme att förvandla till en enda stor musikfest. Förra året var det Mr. Hellström som fullkomligt ägde Skansen. Den här spelningen är något alldeles extra. Allsångsscenen är din, Håkan!

Var du på Peace & Love 2009? Vill du återuppleva det? Var du inte det? Vill du ta del av Hellström-kalaset i efterhand? Passa då på att se hela spelningen här. Två timmar. Och han gör det så där som bara Håkan kan. Ni vet?

"Om man inte kommer in i det man gör under två timmar och man älskar musik och takter och spela med så bra musiker … Då har man ju liksom inget hjärta riktigt. Det tror jag. Då är man en sten bara." Se Håkans hela konsert på Cirkus i Stockholm 2011.

Carin Hjulström hade under åtta säsonger ett program på SVT. Carin 21.30. År 2005 (nästan tio år sedan! Shit alltså …) gästade Håkan programmet. Tillsammans med John Engelbert (Johnossi) spelade han En Midsommarnattsdröm akustiskt. Det här är fina grejer, det.

14 år innan Ullevi: Nalen i Stockholm iklädd sjömanskostym. Det var tider minsann. Notera även bandets klädsel och att det på Nalen får plats kanske 700 pers? Tänk om han på den tiden visste att han 14 år senare skulle köra inför ett fullsatt Ullevi.

Också ett antal år sedan. Gårdakvarnar Och Skit live på Victoriadagen på Öland. En finfin liten orkester i bakgrunden också.

"Plötsligt stiger febern. Den är över 39." Håkanfebern är påtaglig. 2 Steg Från Paradise i Nyhetsmorgon på TV4.

Faddergalan 2005. Den här galan direktsändes från byn Awutu-Odumase i Ghana, Afrika. Håkan spelar 13. Himla vackert.

Missa inte den ultimata Håkan Hellström-förfesten med GAFFA:
Trädgårn / Nya Allén 11 / 2014.06.07 / Kl 12.00 till 20.00 / Ålder 18 år


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA