x

I sommar ska du dissa dessa

I sommar ska du dissa dessa

Det är ju faktiskt sommar nu. Tro det eller ej. Plågorna blir snart ett faktum. GAFFA har listat de fem sämsta låtarna som högst troligen kommer att spelas sönder under sommarsäsongen. I höst lär du ha tröttnat.

Samir & Viktor - Success
Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj. Gör dig själv en tjänst och lyssna INTE på den här. Inte ens en gång. Den fastnar. Det är tydligen inte nog med att Samir ska ha skämt ut sig själv i Paradise Hotel, utan han måste göra det med en sommarplåga också.Tillåt mig att tappa hoppet för musikbranschen för en liten stund. Det här är något av det värsta jag någonsin har hört. 

 

David Guetta (feat. Vassy) - Bad
Bad. Det är vad det här är. Väldigt bad. Alltså… Varför en röst likt en smurf? Inte det minsta charmigt, tycker jag. Ingen dynamik. Inte intressant över huvud taget. Den här kommer säkerligen att spelas på diverse strandfester och poolpartyn i sommar. Och det är synd.

 

Tiësto (feat. Matthew Koma) - Wasted
"I like us better when we're wasted. It makes it easier to fake it. The only time we really talk is when our clothes are coming off. I like us better when we're wasted." Behöver jag ens säga mer? Kanske är det jag som är insnöad i någon idé om att texter faktiskt ska betyda någonting, men det här är ju katastrof.

 

Eric Amarillo - Fuldans
Alltså, han har ju redan stått för en ordentlig plåga (Om Sanningen Ska Fram (Vill Du Ligga Med Mig?)). Kan det inte vara bra så? Sluta bara.

 

Albin (feat. Kristin Amparo) - Din Soldat
Den här låten är nog den mest tippade till att bli plåga á la sommaren 2014. Den HADE KUNNAT bli något relativt bra. Det känns som en text som skulle sitta rätt bra på Oskar Linnros eller Daniel Adams-Rays läppar. Men ack, nej. Musiken i den här gör den så mainstream att det bara blir tråkigt och patetiskt.  

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 

 

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA