x

Här är Way Out Wests jobbigaste krockar

Här är Way Out Wests jobbigaste krockar

Det går inte att komma ifrån, festivaler = krockar. Speciellt om schemat är fullspäckat med grejer som musikentusiasten vill se. Även i år kommer det svida lite i Slottsskogen och vi ska inte ens tala om Stay Out West-schemat! Här nere har vi listat de jobbigaste krockarna i parken. Håller du med?

TORSDAG:

Darkside (Azalea 20:00) vs The National (Linné 20:15)

Darkside gjorde ett av förra årets bästa album och det samma kan man säga om The National. Vad väljer du? Nicolas Jaars och Dave Harringtons släpiga dansgångar eller Matt Berningers släpiga röst?

FREDAG:

Jamie XX (Dungen 15:00) vs Neko Case (Flamingo 15:10)

Visst, de är ju inte i närheten av varandra musikaliskt sett men är man en allätare och framför allt en MUSIKÄLSKARE kommer den här krocken att kännas i hjärtat. Gå på instinkt, vad passar bäst i eftermiddagssolen?

Icona Pop (Azalea 21:00) vs Little Dragon (Linné 21:10)

Antingen så får du fläskig studsa-runt-och-vifta-med-armarna-electro eller så får du mer eftertänksam electronica med en frontare som inspirerar. 

Janelle Monáe (Flamingo 19:45) vs Future (Linné 19:30)

Det stora problemet med den här krocken är att båda (vid sidan av Outkast) bör ses som årets största bokningar inom soul, R&B och hiphop. Surt.

Kolla in hela schemat här.

Way Out West sker i år 7 - 9 augusti och har sedan tidigare bokat Outkast, The National, Motörhead, Robyn, Queens Of The Stone Age, Jungle med flera.

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA