x

''En människa är bäst när det är något fel''

''En människa är bäst när det är något fel''

Vi kan väl gå till skogen vid sjön? Det är där det händer enligt Icona Pop, som under intervjutiden med GAFFA skapade den ultimata drömfestivalen The Best Fest

 – När man kollar på den nu i efterhand så är det ju väldigt brett. Men det är människor som vi tycker skulle bidra till den bästa festen, vilket vår festival heter. Så temat är väl: Vilka kan bidra till bäst fest? Och det är bara ren kärlek. Det må vara stavfel på den här festivalaffischen, men en människa är bäst när det är något fel.

Ja, folk som kan bidra till den bästa festen finns det gott om. Med namn som Price, David Bowie, 2Pac, The Clash, Bob Marley, Elvis, Michael Jackson och Dolly Parton på listan så kan det väl bara inte gå fel? Icona Pop smider planerna vidare:

– Den här festivalen är gratis. Den är tre dagar. Sedan är det lite mindre band som kör emellan de här supernamnen. Det är gratis boende, gratis mat… Gratis öl. Och vi ska ha att man tältar i grönsakslandet och poliserna rider runt på hästar. Om det ens finns poliser. Det är nog mer guardian cowboys.

 På vår specialsida ALLT OM WAY OUT WEST samlar vi nyheter, recensioner, bildgallerier, med mera!

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA