x

''Vill en pojke leka med dockor, låt honom göra det''

''Vill en pojke leka med dockor, låt honom göra det''

Vapenbröder är personerna bakom låten Nej Tack, som med dess antirasism och dess långa finger riktat mot Sverigedemokraterna väckte stor viral uppmärksamhet.

Nu är det dags för grabbarna att visa upp sig igen. Denna gång med låten Hur Länge Till, som handlar om längtan och att känna sig fastklämd. Rädsla för framtiden och vad man ska bli. Vad man förväntas att bli. Det är inte alltid lätt att satsa på sina drömmar, för det finns många på vägen som tycker att man är en idiot. Antingen för att man försöker för mycket, eller helt enkelt för att de tycker att ens dröm är löjlig. Ena dagen känner man sig som en hjälte på en bergsklippa, andra dagen som pappret som spolas ner i toaletten.

– Anledningen till att jag började skriva på låten var att jag var trött på allt sådant. Allt skitsnack. Vill vi spela musik, så spelar vi musik. Vill en pojke leka med dockor, så låt honom leka med dockor. Vi tänker göra det här så länge vi orkar och så länge vi vill. Det här är vår senaste singel, säger bandet till GAFFA.

Lyssna på Hur Länge Till via Spotify nedan:

Text: Rasmus Degerskär

Musik: Vapenbröder (Rasmus Degerskär, Oskar Askevik, Pontus Necksten, Sebastian Olsson Lundh, Jesper Lorentzon, Oskar Brorsson, Gustav Agnesson)

Producerad av: Vapenbröder och Mikael Gomilsek

Inspelad av: Mikael Gomilsek

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA