x

Det här lyssnar Centerpartisten på

Det här lyssnar Centerpartisten på

Vi är mitt inne i ett SUPERVALÅR. Och just du kanske har lite svårt att bestämma vart din röst ska hamna. Därför vill vi på GAFFA hjälpa till. Fram till valdagen kommer vi dagligen publicera en spellista baserad på vad de olika partierna lyssnar på för musik. Eller, vad de – utifrån vår inte helt fördomsfria bedömning – antagligen lyssnar på.

Gillar du ett visst partis spellista extra mycket? Men då så, då är det bara att trycka ned deras valsedel i kuvertet. Enkelt va? Varsågoda för hjälpen.

Dagens parti: Centerpartiet

Motivering:

Kör iväg med bilen, rulla ned rutan, spana ut över rapsfälten och dra igång dina favorithits. Det är så här det låter när man är centerpartist. Det är så här bra det känns. Som känslan du får när du hör Summer Of '69 – eller när du puttrar iväg mot svampplockningen med lite Canned Heat eller Brolles odödliga Playing With Fire i högtalarna. Upprymdheten inför kvällens isterband. De traditionerna har de yngre centerpartisterna i ryggen och förvaltar väl när de själva sätter på lite Kings Of Leon-stönrock och Taylor Swift-country på sina partidiscon. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA