x

Se rapstjärnor gratis – om du åkt dit för haschinnehav

Se rapstjärnor gratis – om du åkt dit för haschinnehav

Är du en vän av hiphop har du säkert koll på att Serial Killers, bestående av rapparna B-Real, Xzbit och Demrick, spelar i Köpenhamn på lördag. Och kanske är det så att du känt att du inte riktigt har råd att åka över sundet för att se stjärntrion? Då kan det finnas en lösning (OBS! Inget vi rekommenderar. Dubbel-OBS!) för att komma in gratis. Men om det råkar vara så att du redan är dömd för innehav av cannabis släpps du in utan kostnad.

"Vi låter alla personer som har bötfällts för innehav av cannabis komma in gratis till konserten. Tag med konfiskeringsbevis och ID-handling att visa i dörren, så kommer ni in" hälsar arrangören Smokenhagen i ett pressmeddelande. De upplyser också om att det hela rör sig om en gåva från B-Real och den danska butiken Chillo, som säljer "röktillbehör". Detta då de anser att förbudet mot innehav av cannabis i landet är hets mot människor som lever i hiphop-världen.

Mycket ska man höra innan öronen trillar av … Men visst.

UPPDATERING: Vega drar tillbaka erbjudandet. Till GAFFA Danmark hälsar klubbens kommunikationschef Magnus Restofte att du nu måste köpa dig en biljett, haschdom eller inte. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA