x

Housefestival ställer till med femårskalas

Housefestival ställer till med femårskalas

2011 startades Summerburst, då endast i Stockholm. Året efter lades en stad till – Göteborg. Sedan dess har det växt. I Stockholm har festen flyttats till Gärdet och i Göteborg är det numer Nya Ullevi som gäller. Och kommande sommar är det en femårsfirande festival som öppnar upp sina portar. 

– Vi är så oerhört glada och stolta över att Summerburst vuxit till vad det är idag. Även om vi visste att det fanns ett behov av en festival som Summerburst så kunde vi aldrig föreställa oss att den skulle växa i den här takten, säger Anders Boström, festivalgeneral på Stureplansgruppen Live, i ett pressmeddelande.

Göteborg blir först ut att fira då festivalen går av stapeln 29-30 maj och sedan tar Stockholm över 12-13 juni. Än så länge är inga artister släppta, ni får hålla er till tåls till femte november, men båda tillfällen kommer bli större. Från att förra året bjudit på två scener är det tre som gäller under 2015. Och Anders Boström verkar övertygad om att inga EDM-älskare kommer bli besvikna. 

– Förvänta er det största och bästa Summerburst någonsin, sa han till GP.

Kolla in vårt bildgalleri från förra årets Summerburst här

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA