x

Hör pappan sjunga för sin döende son

Hör pappan sjunga för sin döende son

Lennon James Picco skulle ha fötts först i februari nästa år – men komplikationer tillstötte och han föddes endast 24 veckor gammal. Förlossningen blev svår, och hans mamma Ashleys liv gick inte att rädda. Tre dagar senare somnade även lille Lennon in i sin pappa Chris armar. Efter sonens bortgång skrev pappa Chris följande på Facebook. 

"Kära vänner, familj och andra som stöttar: Det är med ett otroligt tungt hjärta som jag skriver detta. Min lilla kämpe, Lennon James Picco, somnade in i sin pappas armar igår kväll. Jag är så tacksam för de fyra, oförglömliga dagarna som jag fick spendera ihop med honom. Hans mamma hade varit alldeles till sig av lycka av att få se honom, hålla honom, röra honom, bada honom, sjunga till honom – precis som jag har haft förmånen att göra."

Till det la han också upp ett klipp där han sjunger för sin döende son. Ett klipp som nu sprids över nätet. Låten han väljer att sjunga är The Beatles klassiker Blackbird och det är närmast omöjligt att hålla tårarna tillbaka när man tittar på klippet. Vila i frid Ashley och lille Lennon.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

Lägg din röst i GAFFA-Priset – fina premier står på spel


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA