x

’’En blandning av ångest, natur och episka bilder’’

’’En blandning av ångest, natur och episka bilder’’

Lars Åhlund spelade tidigare gitarr tillsammans med Miss Li. Numer är han frontman i Days Of Elisa som förutom honom består utav Bo Ekdahl, Dennis Egberth, John Hårleman och Max Thornberg. Det är också Days Of Elisa och deras video till låten Bottled Baby Soul vi idag har premiär för här på GAFFA.

– Låten beskriver ett tillstånd som är mycket lätt att hamna i om man är på turné när man samtidigt mår psykiskt dåligt. Självmedicinering och storhetsvansinne. Tänk om det inte är kul längre att göra det jag älskar, att spela musik? Bäst att se till att alltid vara påverkad så att det alltid blir kul. Till slut vaknar man upp ur dimman och drömmen och undrar vad i helvete som hände. Det är då kampen börjar, när tremolobruset från gitarren just klingat ut, säger Lars Åhlund om låten.

Videon till låten är gjord av Isak Skagerström, Jonas Sjölander, Stefan Källström och Per Evhammar på Sound & Vision Studio. Så här kommenterar de videon de skapat:

"Vi ville komma låten så nära som möjligt bildmässigt och hitta en känsla som speglar textens innebörd. En blandning av ångest, natur och episka bilder. Det skulle vara vackert för ögat men smärtsamt i själen, tyckte vi. Den är filmad med en DSLR-kamera med ganska enkla metoder, det viktigaste var känslan i bilden, motivet och färgsättningen vilket vi jobbade mycket på."

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA