x

Se Håkan på Ullevi – ur fansens perspektiv

Se Håkan på Ullevi – ur fansens perspektiv

I somras stod han där, Göteborgs stora popkung, på den största scenen som finns i staden. Och över 69 000 fans var där för att dela kvällen med honom. I nästa vecka kommer ännu fler kunna ta del av allt som skedde den kvällen då konsertfilmen går upp på bio runtom i landet. Men alla har inte möjlighet att glida in i en biosalong. Det är dyrt, det finns bara ett visst antal biljetter eller så befinner man sig inte i Sverige. Det sistnämnda var det som ledde till projektet Explodera Ullevi

Tre stora Håkan Hellström-fans befinner sig i exil men det kände ändå att de ville se en, någorlunda, sammanhållen konsertfilm. Och vilket sätt är bättre än att se den ur fansens perspektiv? Med det konceptet sattes Explodera Ullevi ihop utav fansen egna filmer – och genom den följs hela tracklisten rakt igenom hela spelningen. Väldigt imponerande måste vi säga.

Så här säger fansen bakom sajten: 

"Explodera Ullevi är en hyllningssida för Håkan Hellströms konsert på Ullevi den 7 Juni 2014. Här kan du återuppleva nästan varenda minut från konserten. Målet med projektet var att göra en sida till alla som var där, till alla som önskar att de var där, och till de som undrar vad som egentligen hände.

Allt är filmat av åskådarna själva, de som var på plats och sjöng tills rösten sprack. De som stod längst fram och de som satt längst upp. Det blir en helt ny vinkel på konserten som helhet.

En så unik kväll förtjänar ett unikt koncept." 

Kolla in Håkans kväll på Ullevi här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA