x

Stjärnskottet ställer in P3 Guld-framträdande

Stjärnskottet ställer in P3 Guld-framträdande

Tove Lo har tagit såväl Sverige som USA med storm under året som gått. Hennes Habits – Stay High har nått framgång på framgång på andra sidan Atlanten och peakat som nummer tre på Billboardlistan. Och under december har hon varit iväg på en längre turné som supportakt till Katy Perry i Australien. I januari var det tänkt att hon skulle framträda på P3 Guld 17 januari men halsproblem och en stundande operation sätter nu stopp för det.

– Kära bästa P3 och publik. Det gör ont i hela hjärtat att jag inte kan uppträda på P3 Guld. Jag har sett fram emot det så galet mycket, det har alltid varit en dröm för mig. Jag hoppas ni förstår att hade jag inte haft den här cyst-jäveln att ta ut hade jag stått där. Men nu går inte det eftersom jag måste göra operationen så snart som möjligt, säger Tove Lo i ett pressmeddelande.

I en mailkonversation med Tove Los pressansvarige framkommer det att hela den studande Europaturnén är inställd. Konvalesenstiden efter liknande operationer brukar nämligen beräknas till sex-åtta veckor, vilket innebär att hon inte hinner bli frisk. I förlängningen blir det dessvärre också så att den spelning som sångerskan skulle genomfört på Debaser Medis i Stockholm sista januari inte heller blir av. Några nya datum för de inställda spelningarna är inte satt.

Inom kort kommer dock en ny artist att presenteras till galan i Scandinavium i Göteborg 17 januari.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA