x

LISTA: Årets mest lästa nyheter

LISTA: Årets mest lästa nyheter

Så här de allra sista dagarna på året är det många som planerar sitt nyårsfirande, eller kanske börjat se över vad som ska ske nästa år. Men det är också en hel del tillbakablickande på året som var och då blir det givetvis en hel del sammanfattningar, årskrönikor och listor. Och GAFFA är inget undantag. Vi har helt enkelt kollat av vår statistik för att se vad ni egentligen läst mest här hos oss. Och det är en salig blandning, det kan vi allt lova. Vi tar det bakifrån och börjar med tionde mest lästa, för att sen leta oss framåt. Det är bara att scrolla nedåt.

Årets mest lästa nyheter på GAFFA.se:

10. I slutet på september spred en SD-politiker hat på Facebook mot en av landets största hiphop-artister.

9. Peace & Love avbokade Kartellen – drabbades av rejäla avhopp.

8. Reggeabandet Partiet gästades av bland andra Gudrun Schyman och Gustav Fridolin.

7. Hur ser det egentligen ut när man zoomar ut bilden lite extra? Se klassiska omslag omgjorda efter den parollen.

6. Ulrik Munther samarbetade med Jonas Gardell – resultatet blev så här.

5. För en herrans massa år sedan dunkade han trummor i ett black metal-band – 2014 köpte han en kyrka.

4. Edward Blom var inte riktig nöjd med att en recensent skönmålade satan efter en Marduk-spelning.

3. Mikke Dee häver ur sig citat efter citat - bland annat om huruvida rockband käkar sallad eller inte.

Motörhead spelade i somras på Way Out West och med sig hade de givetvis svenska trummisen Mikkey Dee. GAFFAs Daniel Horn ringde upp för ett snack och Dee var inte sen med att berätta att han såg fram emot såväl Robyns som Veronica Maggios spelning. Men anledningen till att ni ville läsa var antagligen köttsuget som trumslagaren uppvisade. Och vegetariansparken som riktades.

2. Staind-sångaren avbryter spelning på grund av antastande idioter i publiken.

I somras spelade rockarna Staind på Rockfest i Kansas City. Under låten Something To Remind You crowdsurfades det runt – bland annat av en ung tjej. När sångaren Aron Lewis upptäcker att det inte riktigt går rätt till, utan att ett gäng idioter passar på att antasta den surfande tjejen stannar han upp spelning och skäller ut publiken.

1. Kolla in hur den här tjejen avvisar dryg sex-tjatande kille på sms.

Dejtingsajter och appar som Badoo och Tinder är säkerligen ingen rolig lekplats för många tjejer. Vi vet nog alla hur killar kan bete sig, om det inte skickas kukbilder så är det ovälkomna snuskiga förslag som dimper ned i inboxen hos många damer. Och hur orkar man egentligen med sånt? Fråga inte undertecknad. Men tjejen som svarade av den här killen med citat ur Håkan Hellström och Veronica Maggio-texter är tamejfan briljant. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA