x

Här gör Stefan Löfven musikvideodebut

Här gör Stefan Löfven musikvideodebut

Carl Bildt sjöng Fyra Bugg & En Coca-Cola, Maud Olofsson rappade om drömsamhället och Fredrik Reinfeldt försökte sig på Pink Floyd. Stefan Löfven är inte lika sugen på att visa upp sina musikaliska kvalitéer, utan överlämnar det åt albumaktuelle Love Antell.

Löfven syns, tillsammans med bland andra Rättviseförmedlingens Seher Yilmaz, landslagstränaren Pia Sundhage och Situation Stockholm-försäljare, i Antells musikvideo till nya singeln En Delad Värld. Ett kort, gott och förmodligen relativt enkelt inhopp från Löfvens sida. 

Videon är regisserad av Mats Udd och speglar personer från olika positioner i samhället - något som Antell kommenterar i ett pressmeddelande:

– Det känns stort att så många olika personer tackade ja till att medverka i den här videon. Vi delar en delad värld, där turister och papperslösa lever i parallella universum, alldeles brevid varandra. Kontrasterna är enorma. Det är vårt gemensamma ansvar att utjämna dom gränserna. Det är upp till oss alla varje dag att se oss själva i andra.Love Antell släpper albumet Barn Av Amerika 18 februari.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA