x

Ulf Lundell attackerar journalist: ''Det är en giftig liten Hitler''

Ulf Lundell attackerar journalist: ''Det är en giftig liten Hitler''

I december förra året bestämde sig Ulf Lundell för att sent omsider hoppa på blogg-tåget.

"Det hade ni kanske inte väntat er, och inte jag heller för den delen, men, varför inte, så har jag det gjort också, passande såhär efter 65."

Så skrev Lundell i sitt första inlägg på bloggen Badger's Drift, ett namn som refererar till Morden I Midsomer. Bland de första inläggen syntes bilder på en julgran och julbakande.

I ett inlägg från igår berättade Ulf Lundell om hur han legat i sängen hela söndagen och läst tidning på tidning. Fortfarande ganska mysigt va? Men det tog inte lång tid innan inlägget ändrar ton. Efter kommentarer om trovärdigheten i Expressen och Aftonbladet kom Lundell in på krönikören Markus Larsson från den senare tidningen.

"Det är en giftig liten Hitler. Jag vet inte vad hans hjärna består av…eternit?"

Markus Larsson, som under flera år skrivit musik- och nöjeskrönikor för Aftonbladet, ska enligt Lundell ha syftat på hans blogg med orden "gnällig rockblogg", och kallar Larssons journalistik för "väldigt billig och rutten". Och de onda orden tar inte slut där – Lundell hoppas nämligen att någon slags karma-attack ska slå tillbaka.

"Kiruna-Larsson är så infam, uppblåst, megaloman, grandios att han inte för ett ögonblick tror att what comes around goes around. Men det GÖR det. Han får sin hink skit hälld över sej förr eller senare, var så säkra, jag talar av egen erfarenhet. Det ÄR den Eviga Återkomsten",

Även Kristin Lundell från Aftonbladet får sig en känga, just för att hon har efternamnet Lundell, varpå Ulf funderar på huruvida han ska varumärkesskydda sitt efternamn.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA