x

Rapboss jagas för mord

Rapboss jagas för mord

Det har inte varit ett speciellt bra år för Suge Knight - de senaste tolv månaderna har han blivit skjuten och gripen misstänkt för rån - och nu säger flera vittnen att han kört över en man under en inspelning av en reklam i L.A. under gårdagen.

Enligt skvallersajten TMZ var det under en videoinspelning i Compton med The Game, Dr. Dre och Ice Cube som Knight hamnade i bråk med en av videons medverkande. Han ska därefter ha satt sig i sin bil och backat, varpå han enligt vittnen kört över en åskådare vid namn Terry Carter.

Terry Carter, som var en av Suge Knights vänner dog senare. TMZ rapporterar att han var på väg mot Knights bil när Knight var på väg bort från platsen. Även skådespelaren Cle "Bone" Sloane ska ha träffats av bilen, men har inte livshotande skador. Enligt den senaste rapporten har polisen i L.A. har nu satt ut en efterlysning på Knight, misstänkt för mord.

Marion Hugh "Suge" Knight är en av grundarna till Death Row Records, skivbolaget som var en stor kraft på hiphopscenen under första halvan av 90-talet med artister som Dr. Dre, Tupac, Snoop Dogg, Outlawz och Tha Dogg Pound.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA