x

Se årets ultimata löparlåt

Se årets ultimata löparlåt

Marigold är tillbaka med ny video! Can't Touch Me yr av frustande saxofon och pumpande moog i den vanskliga jakten på kärlek. 

– Efter att ha riktat en kärleksfull spark mot den kommersiella housemusikens skrev, och proklamerat obotlig framtidsoptimism i Allt Kommer Bli Bra så är det dags för något mörkare, säger Alexandra Wanngård på Wanngård Produktion till GAFFA.

Emil Nylander på Motions har producerat videon till Marigolds låt Can't Touch Me med assistans från Lisa Nylander. Huvudstjärnan i videon är Fanny Flobrant som springer som aldrig förr. Daniel Wallsten, sångare och gitarrist i Marigold, medverkar även i videon.

Indiepop-bandet från Borlänge och Falun består av Daniel Wallsten, Johan Nordon och Viktor Olsson. Deras debutplatta Vagabond släpptes 2011 och nu planeras deras andra platta Allt Kommer Bli Bra att släppas under 2015.

Marigold har under sin karriär spelat på en rad olika festivaler. Bland annat Peace And Love i Borlänge och SXSW-festivalen i Austin, Texas. Bandet har också spelat på Nyhetsmorgon i TV4.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA