x

TBT: Vem är världsstjärnan?

TBT: Vem är världsstjärnan?

Den lille actionhjälten på den juliga bilden är såklart Memphis-sonen, sångaren, låtskrivaren, dansaren och skådespelaren Justin Timberlake.

Listan är lång på denne mannens meriter. Han föddes 31 januari, 1981, i Memphis, Tennessee. Känd blev han genom att han som ung medverkade i programmen Star Search och Mickey Mouse Club. Det var i Mickey Mouse Club som Justin Timberlake träffade JC Chasez, som senare skulle komma att bli en av hans bandmedlemmar i 'NSYNC.

Justin Timberlakes solokarriär började 2002 med debuten Justified som innehöll hitlåtarna Cry Me A River och Rock Your Body. Debutskivan har i dagsläget sålts i ungefär sju miljoner exemplar.

Fyra år efter debuten kom skivan FutureSex/LoveSounds som hamnade i topp på Billboard 200 med låtar som SexyBack och My Love.

Bland sina meriter som skådespelare har artisten filmer som Social Network och Friends With Benefits. Han är även en återkommande gäst i humorprogrammet Saturday Night Live och har agerat värd fem gånger.

Sedan 2012 har Justin Timberlake varit gift med Jessica Biel. Tidigare hade han och Britney Spears ett uppmärksammat förhållande.

 

#TBT We Made It...

Ett foto publicerat av Justin Timberlake (@justintimberlake)

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA