x

Här är 10 katastrofala kärlekslåtar

Här är 10 katastrofala kärlekslåtar

Idag är det Alla Hjärtans härliga Dag, så varför inte ta del av några kärlekslåtar som stinker på alla sätt och vis? Let's go.

Tommy Nilsson – Vill Du Ha Sex Med Mig?

Tommy Nilsson har varit med om mycket, men att be om sex? Ja, se för er själva. Här kan ni lyssna på en aningen frustrerande låt.

Scotts – Det Börjar Verka Kärlek

Claes-Göran Hederströms original är en bra låt, men i händerna på Scotts blir det inte bra. Det blir bara klämkäckt x 57 och fel. Det börjar värka här och nu:

Eddie Meduza – Jag Vill Ha En Brud Med Stora Pattar

Errol Leonard Norstedt, som han föddes till, växte upp i Göteborg. Han var en skicklig musiker, men hans texter går att ifrågasätta. Se den här "godingen".

Drängarna – Vill Du Bli Min Fru

Bandet som bildades 1995 gav ut låten som blev en stor hit och såldes i cirka 35 000 exemplar. Oklart om det här är en kärleksförklaring eller vad det är. Hemskt är kanske ordet vi snarare letar efter. Se när Drängarna lirar Vill Du Bli Min Fru och må lite sämre.

Tenacious D – Fuck Her Gently

Sverigeaktuella Jack Black och Kyle Gass i Tenacious D blandar komedi, rock och folkmusik. Den här låten ska vara "komisk" och på ett "charmigt" sätt lite "romantisk". Well, vi lämnar det till er.

 

Richard Marx – Right Here Waiting

Den Chicagofödde Richard Marx har vunnit en Grammy för årets låt då med Dance With My Father 2004. Den här låten fick ingen Grammy, vilket vi är glada över. Den är mer värd en Creamy, som i krämig, som i smörig. Fy fan.

 

Björn Ranelid och Sara Li – Mirakel

Låten som tog sig ändå till finalen i Melodifestivalen 2012, men där föll helt igenom och kom sist. Ett mirakel som kallas kärleken gick inte hem i TV-sofforna. Se det här klippet och du förstår varför.

Freestyle – Vill Ha Dej

Gymnasiekärlek och dramatik som blandas med disco och stämsång. Den är fylld med tonårstankar kring den så kallade kärleken med utgångspunkt att du svävar fram när din käraste rör dig. Lökigt skulle jag säga.

Jimmy Cross – I Want My Baby Back

Låten från 1965 med ett typiskt 60-talsound om en hjärtekrossad Jimmy Cross som verkligen vill ha sin baby tillbaka. Det är hemskt så mycket han saknar denna kvinna. Låten i sig är faktiskt väldigt tragisk, men det rimmar helt fel med den svängiga refräng.

Arvingarna – Eloise

Kärlekslåten till Eloise. Det är aningen obehagligt när bandet sjunger att de väntar på henne utanför hennes dörr.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA