x

Johnny Depp och Alice Cooper i ny supergrupp

Johnny Depp och Alice Cooper i ny supergrupp

Johnny Depp kommer att vara en del av Alice Coopers nya supergrupp Hollywood Vampires, skriver Blabbermouth. Bandet kommer att debutera på festivalen Rock In Rio i Rio De Janerio, Brasilien i september. Den före detta Aerosmith-medlemmen Joe Perry kommer också att ansluta bandet.

– Johnny och jag ses ganska mycket och har blivit goda vänner och samarbetspartners. Vi har spelat in en del nyligen. Han är verkligen talangfull och en cool snubbe och han var musiker innan han blev skådespelare så jag tror han brinner för det här, säger Alice Cooper i en intervju med Rollingstone.

Namnet Hollywood Vampires härstammar från en dryckesklubb som Alice Cooper hade på 70-talet. Klubben hade han tillsammans med stjärnor som till exempel John Lennon, Harry Nilsson, Keith Moon och Ringo Starr och för att man skulle få vara med var man tvungen att dricka alla medlemmar under bordet.

Det här är inte första gången som Johnny Depp spelar med Alice Cooper, men det blir första gånger paret ska göra en skiva tillsammans. Båda spelade passande nog vampyrer tillsammans i Tim Burtons film Dark Shadows. Hollywood Vampires debutskiva kommer komma ut i höst och kommer att innehålla både covers och egenskrivna låtar.

Se när Johnny Depp och Alice Cooper står på scen ihop och kör The Beatles Revolution.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA