x

Läs Zara Larssons vassa 50 Shades Of Grey-diss

Läs Zara Larssons vassa 50 Shades Of Grey-diss

17-åriga sångerskan Zara Larsson sågar i ett inlägg på sin blogg biosuccén Fifty Shades Of Grey. På bloggen kallar hon filmen "50 Shades Of Shit" och är arg på hur BDSM framställs i filmen.

– Oavsett om jag skulle bli fastbunden och beordrad i sängen så skulle aldrig min kille få tala om för mig vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, vad jag ska dricka, vem jag får prata med eller stalka mig. Det är inte kärlek. Det är inte BDSM, skriver Zara Larsson på sin blogg.

Zara Larsson har alltså varit och sett filmen Fifty Shades Of Grey och är inte nöjd. Det är framför allt relationen mellan den erfarne Mr Grey och den unga Anastasia som irriterar sångerskan.

– Såklart att hon skulle vara oskuld!!! När hon berättar det här blir Mr Grey riktigt upphetsad och frågar Where have you been all my life? Som att hon skulle vara en "renare och bättre" tjej då, skriver Zara Larsson på bloggen.

Faktumet att Anastasia går med på att straffas av sadisten Mr Grey "på alla tänkbara sätt" även utanför sovrummet är något som Zara Larsson blir upprörd över.

– Han kommer undan med det eftersom han är sexig, svinigt rik och skämmer bort henne med massa bilar och flygturer hit och dit, skriver sångerskan på bloggen.

Zara Larsson ställde nyligen in en spelning på Annexet 11 april, men hon är inbokad att spela på Gröna Lund 8 maj istället.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA