x

Bob Hund släpper nytt album

Bob Hund släpper nytt album

Bob Hund är i full gång med arbetet med en ny skiva som ska komma ut innan sommaren. Göteborgs-Posten skriver att fram till idag är bandet i Svenska Grammofonstudion och ägnar sig nonstop åt musiken.

– Vi spelar in här mellan tio på morgonen och tio på kvällen, sedan sover vi i studion, vaknar och börjar om igen, säger Conny Nimmersjö, gitarrist i Bob Hund till Göteborgs-Posten.

Bob Hunds mål är att skivan ska släppas sent i vår. Bandet kan inte avslöja så mycket om den kommande skivan.

– Det är Kalle Gustafsson-Jerneholm som producerar, och albumet blir mer organiskt än de två senaste som vi gjorde med Tore Johansson. Där hade vi mer ett radiosound. På det nya materialet kommer man att höra att det är vi som spelar, alltså att det är ett band bakom musiken, säger Conny Nimmersjö till Göteborgs-Posten.

Förutom det här så är bandet väldigt förteget om vad som väntar. Vad Bob Hund kan säga är att det kommer att släppas något annat innan skivan är ute, men bandet vill inte säga vad eller i vilket format.

Den 28 februari kommer SVT att visa Bob Hunds samarbete med Malmö Opera, alltså Bob Hund-Operan. Den sänds i SR P2 redan på torsdag.

Se Bob Hunds video till Festen Är Över.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA