x

VIDEOPREMIÄR: Bräkne-Hoby – Bakhuvudet Mot Gatstenen

VIDEOPREMIÄR: Bräkne-Hoby – Bakhuvudet Mot Gatstenen

Tidigare i veckan var det premiär för Bräkne-Hobys singel Bakhuvudet Mot Gatstenen och nu är även videopremiären här.

– Slumpen för mig hela tiden samman med personer som jag beundrar. Denna gång var det Ann Heberlein som dök upp. Hon hade på nåt sätt hört Bräkne-Hoby och låten, innan den var släppt, och tackade ja på stående fot till att vara med i videon, berättar Bräkne-Hoby för GAFFA.

Bräkne-Hoby är namnet på ett soloprojekt som Lars Lindquist startade under 2012. Projektet började med att han skrev refrängen till Maskinens radiohIt Liv Och Död. Efter det uppmanades han av Frej Larsson till att skriva fler låtar på svenska. Med Bräkne-Hoby kom den svenska debuten och nu debuten av Bakhuvudet Mot Gatstenen. Bräkne-Hoby ger ett stort tack till Ann Heberlein som hjälpte till med inspelningen.   

– Är stolt över hennes medverkan, över låten och över hur videon blev. Jag vill också passa på att tacka alla som assisterade och Blå Båtens fantastiska besättning Valle och Linus.  

Bräkne-Hobys debut var år 2013 med skivan Jag Vet Vem Jag Är som GAFFAs recensent Mathias Jensen gav fyra stjärnor. Läs recensionen här.

Se videon till Bakhuvudet Mot Gatstenen för allra första gången: 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA