x

Ulf Lundell: ''Hon ligger trånsjuk och kåt''

Ulf Lundell: ''Hon ligger trånsjuk och kåt''

Ulf Lundells blogg Badgers Drift bjuder återigen på en märklig text. Igår skrev han av sig om underkläder. Eller rättare sagt uppmärksammade en artikel i Expressen:

"Tidningarna har haft en hel del att bjuda på idag. Till exempel sid 11 i Expressen, för kvinnor: Underkläderna avslöjar vem du är. Nån Jorunn Amcoff har sammanställt detta. Bridget Jones-trosor, Hot pants, Boxershorts, troslös, då är man Rihanna, henne känner jag till, ingen av dom andra, men brudar som har stringtrosor, dom är Beyoncé. Då har man helvetes massa självförtroende och makt, bara inte världens snyggaste utan också bästa kvinna, menas det. Well, tro mej, vi kommer att få se en celebrity meltdown där, det där sk självförtroendet är inte så begåvat underbyggt, string eller inte."

Och så ska han givetvis ge sig på Madonna med. Snacka om öppet mål i Ulf Lundell-ohlalaland.

"Madonna kommer på turné. Hon ligger trånsjuk och kåt, för vilken gång i ordningen, iförd leopard-body och trivsam röd stickad tröja, röda naglar, röda läppar, platinablond kalufs, hon är en rebell menas det, ja, en rejält photo-shoppad sådan. Om det nu är så mycket snack om att åldras och att det är ok, varför då göra sej 25 år yngre med datorer? Nej, vem som nu än skrev det, Madonna är inte 'punk'".

Nej, hon är väl inte punk, som punk var 1977. Då har du även fått det sagt, käre Ulf Lundell.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA