x

Lyxlyssna på Jonathan Johanssons kommande album

Lyxlyssna på Jonathan Johanssons kommande album

I slutet av mars släpper Jonathan Johansson sitt nya album Lebensraum men redan veckan innan så anordnas ett lyssningsevent tillsammans med Hi-Fi Scenen. Det är meningen att albumet ska spelas upp i sin helhet på "en av världens bästa ljudanläggnignar."

– Vi, jag och min medkompositör och producent Johan Eckeborn, försöker säga något om Europa, rörelsefrihet och om den nyväckta fascismen. Fast, alltså, det är ingen debattartikel det handlar om, det är först och främst tolv poplåtar, säger Jonathan Johansson i ett pressmeddelande.

Jonathan och Johan kommar att vara på plats på eventet, och samtala med kulturjournalisten Kajsa Haidl mellan låtarna om musiken och inspelningen. Efteråt har publiken möjlighet att ställa frågor till Jonathan och Johan.

– Jag ser fram emot att få höra min musik på Steinway Lyngdorf-anläggningen. Vi lägger ner så oerhört mycket tid och arbete på produktionerna så självklart är ljud i alla bemärkelser väldigt viktigt för oss. Man vill ju ta det så långt det går. Alltid, säger Jonathan Johansson.

Spelningen äger rum den 17 mars på södra teatern i Stockholm. För anmälanklicka här – eventet är gratis men det är ett begränsat antal platser, först till kvarn.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA