x

Manowar åter till Sverige

Manowar åter till Sverige

Det står nu klart att Manowar återvänder till Skandinavien under sin kommande världsturné. Det amerikanska heavymetalbandet kommer besöka Stockholm, Trollhättan, Århus och Stavanger under början av nästa år.

– Fansen var fullständigt vilda när vi senast var i Skandinavien 2013. Några av spelningarna sålde slut på mindre än 30 dagar, så vi lovade att vi skulle komma tillbaka och nu är det dags för det, säger Joey DeMaio i ett pressmeddelande.

Manowar spelar i Århus 31 januari, Stravanger 2 februari, Trollhättan på Älvhögsborg 5 februari och på Arenan i Stockholm 6 februari. Biljettförsäljningen börjar under onsdagen.

– Den här gången har vi med oss den största produktionen vi någonsin använt, så spänn fast säkerhetsbältena och gör er redo för en turné ni aldrig kommer att glömma, säger Joey DeMaio i ett pressmeddelande.

Se videon till Manowars Die For Metal.

 

Manowar bildades i Auburn, New York redan 1980 av Joey DeMaio som innan han startade bandet var pyrotekniker för Black Sabbath och även gitarrist i Ross The Boss. Sedan Manowar bildades har Joey DeMaio spelat bas i bandet.

Enligt bandets officiella hemsida var bandet med i Guiness rekordbok efter att de då var världens mest högljudda band. Manowar har släppt hela tolv studioalbum.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA