x

Blink-182 svarar skeptiska fans – med t-shirt

Blink-182 svarar skeptiska fans – med t-shirt

Tom DeLonge var tidigare frontfiguren i Blink-182, nu har han blivit utbytt av sångaren från Alkaline Trio, Matt Skiba. Matt Skiba har sjungit med bandet under deras senaste spelningar i USA och nu har bandet lanserat en ny t-shirt som ska provocera de fans som är skeptiska till den nya sångaren, skriver NME.

Tidigare i år bestämde sig Travis Barker och Mark Hoppus att de inte längre ville ha med Tom DeLonge i Blink-182. Det gjorde de efter att han vägrade att spela in en ny skiva med dem. Nu spelar alltså istället Matt Skiba med Blink-182.

Nu säljer Travis Barkers t-shirts med texten "Who The Fuck Is Matt Skiba?" under sitt klädbolag Famous Stars And Straps. Basisten i Bad Religion hade nyligen på sig tröjan.

– När vi körde ett extranummer i San Diego skrek ungarna "Skiba, Skiba" och det var grymt, jag är glad att vi gjorde tröjorna för nu vet folk vem han är, säger Travis Barker till NME.

Tom DeLonge planerar att släppa fyra skivor och att publicera 15 noveller det här året och under tisdagen presenterade han låten The Invisible Parade. Hör den här. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA