x

VIDEOPREMIÄR: Hurricane Love - Free Ticket

VIDEOPREMIÄR: Hurricane Love - Free Ticket

Malmöbandet Hurricane Love har smugit under den svenska musikradarn ett tag nu i väntan på sitt riktigt stora genombrott. Idag är det videopremiär för nya låten Free Ticket.

Låten är en uppföljare till singeln Nowhere To Go som släpptes i höstas. Båda låtarna är hämtade från EP:n som kommer i april och som ges ut via Playground Music, som man för övrigt sajnade med i hösten 2014.

Free Ticket beskrivs av bandet själva som en storslagen upptempo-låt med mycket energi och driv. Samtidigt är det en hyllning till vännerna som alltid finns där. Låten ska vara perfekt ledmotiv till vårens ankomst. 

Hurricane Love har spelat och turnerat i Sverige, Danmark, Finland, England och Tyskland, och har hunnit med att öppna upp för både The Movits och The Royal Concepts. Musiken ska ha influerats av Coldplay, Mumford & Sons och Foo Fighters

– Hurricane Love representerar oss som band. Hurricane, en stor energi som omgärdar dig och lyfter upp dig från marken. Love är en positiv energi som får dig att må bra, som du sedan vill uppleva igen och igen, Skriver bandet i ett mejl till GAFFA.

Nedan har ni den nya videon, som alltså premiärvisas idag.

– Videon är gjord med lite glimten i ögat. Sömnigt hak med en trött publik och ett Hurricane Love som ger allt de kan, säger bandet till GAFFA.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA