x

Alice Cooper till svensk förskola?

Alice Cooper till svensk förskola?

4 juli är Alice Cooper bokad för att göra en spelning på Furuviksparken, men på artistens hemsida står det något annat. Där står det att han ska spela på Furuviks förskola i Lycksele.

– Vad trevligt, men barnen gillar Eric Saade mer, säger Anna-Karin Broberg som är barnskötare på Furuviks förskola till Arbetarbladet.

Det är Alice Coopers turné Raise The Dead som kommer till ett antal storstäder i sommar, till exempel Oslo, Bonn, Wien och Gröna Lund i Stockholm och om en ska tro på turnéplanen på artistens officiella hemsida även Furuviks förskola i Lycksele.

Men i själva verket är det i Furuviksparken som spelningen ska hållas den 4 juli.

– Nej men, vad ska jag säga? Jag vet inte, kul är det i alla fall att det har blivit så fel, säger Anna-Karin Broberg till Arbetarbladet.

Barnen som går på Furuviks förskola får nöja sig med att Mora Träsk kommer till Lycksele i maj istället, då är alla förskolebarnen inbjudna. Arbetarbladet lyckades få tag på Furuparkens chef Nina Tano som är övertygad om att Alice Cooper kommer att hitta rätt 4 juli.

– Det måste hans turnéledare ha koll på, och han har varit i Gävletrakten flera gånger, säger Nina Tano till Arbetarbladet.

UPPDATERING: Nu är det ändrat till rätt plats på Alice Coopers hemsida och det står att artisten kommer till Furuviksparken 4 juli, inte Furuviks förskola.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA