x

’’Jag tror vi alla känt av Småstadssyndromet’’

’’Jag tror vi alla känt av Småstadssyndromet’’

Individen är tillbaka och det med videon till singeln Småstadsbarn. Videon är regisserad och inspelad av Lina Stéen och Victor Bisgaard. Målet var att visa upp en tidslinje genom bandets liv för att fånga hur odödligheten och lyckan en hade som barn.

– Jag tror att vi alla någon gång känt av Småstadssyndromet, den där naggande känslan av att staden man bor i inte räcker till. Ibland måste man bara vidare, se och uppleva något nytt, sen om det blir något bra eller något dåligt, ja det är upp till ödet att bestämma. Och det är vad jag berört i Småstadsbarn, behovet att ta sig vidare, kanske rymma från sina problem, att lyckas eller att misslyckas, säger Individen till GAFFA.

Nu är första singeln ute och det i form av låten och videon till Småstadsbarn. Se den för första gången här.

Individen är en popmusiker etablerad i Linköping. 2010 började han skapa, men året efter var mer händelserikt för artisten. Då gav han nämligen ut sin debut-EP I Väntan På Söndag. Individen har under de här åren gjort ett antal spelningar tillsammans med bandet Kungarna. De spelade till exempel tillsammans på Peace & Love 2012. 2014 skulle bli ett relativt tyst år för Individen & Kungarna, men det var under den här tiden som fokus låg på 2015.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA